Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Vélemények
Összetevők, javallatok
Részletek
Érdemes kipróbálni sütéshez a tökmaglisztet! Mind édes, mind sós süteményhez is harmonizál íze. Hagyományos ételek készítésénél részben vagy egészben kiváltható a búzaliszt vele. Pékáruba és kenyérbe is kiváló. Jó alternatíva azoknak akik érzékenyek a diófélékre és emiatt nem ehetnek mandula-, dió-, és gesztenyelisztből készült ételeket sem. Sütéshez keverhető más gluténmentes liszttel is. Rántott hús panírozásához is tökéletes amennyiben a kisütése nem forró olajban, hanem sütőben és tepsiben történik.
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Vélemények
Nincsenek témák!
Összetevők, javallatok
Összetevők: 100% tökmagliszt.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Származási hely: Magyarország