Miért válaszd ezt a terméket?
- Immunerősítő hatás: A szilvás fahéjas méz tele van antioxidánsokkal, amelyek erősítik az immunrendszert, segítve a szervezeted védekezőképességét a betegségekkel szemben.
- Emésztést segítő: A fahéj kiválóan támogatja az emésztést, segít a gyomorpanaszok enyhítésében, míg a szilva is hozzájárul a bélflóra és az emésztőrendszer egészségéhez.
- Természetes vitaminforrás: A mézben található vitaminok, ásványi anyagok és enzimek támogathatják az általános közérzetet, energizálnak és segítenek a regenerálódásban.
- Egészséges édesség: Ez a méz nemcsak finom, hanem egészséges alternatívát is nyújt a cukros édességek helyett. Tökéletes reggelihez, sütéshez vagy akár joghurtba keverve.
Ha még több ínycsiklandó mézes élményt keresel, próbáld ki az Almás Fahéjas Mézet 230g változatot, amely egy másik különleges ízkombinációval varázsolja el a napodat! Ez a kombináció tökéletesen illik a téli illetve karácsonyi időszakokoz.
Kóstold meg most!
Rendeld meg a Szilvás Fahéjas Mézet és élvezd a természetes édesség jótékony hatásait!
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.