Miért jó a pitypang levél mézben?
Természetes immunerősítő – A pitypanglevél és a méz kombinációja támogatja a szervezet védekezőképességét.
Jótékony hatás az emésztésre – Segíthet a máj működésének támogatásában és az emésztőrendszer tisztításában.
Tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal – A pitypanglevél gazdag A-, C- és K-vitaminban, valamint vasban és kalciumban.
Ha szereted a pitypang egészségre gyakorolt jótékony hatásait, próbáld ki a Pitypang mézet is, amely a növény virágából készült, még koncentráltabb hatással!
Fedezd fel a természet erejét méz formájában – rendeld meg most!
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
Összetevők: vegyes virágméz, pitypang levél.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.