Miért jó a pitypang levél mézben?
Természetes immunerősítő – A pitypanglevél és a méz kombinációja támogatja a szervezet védekezőképességét.
Jótékony hatás az emésztésre – Segíthet a máj működésének támogatásában és az emésztőrendszer tisztításában.
Tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal – A pitypanglevél gazdag A-, C- és K-vitaminban, valamint vasban és kalciumban.
Ha szereted a pitypang egészségre gyakorolt jótékony hatásait, próbáld ki a Pitypang mézet is, amely a növény virágából készült, még koncentráltabb hatással!
Fedezd fel a természet erejét méz formájában – rendeld meg most!
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
Összetevők: vegyes virágméz, pitypang levél.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország