Miért jó a pitypang gyökér mézben?
Természetes immunerősítő – A pitypang gyökér és a méz kombinációja támogatja a szervezet védekezőképességét.
Támogatja a máj működését – Hozzájárulhat a méregtelenítéshez és az emésztés egészségéhez.
Vitaminok és ásványi anyagok tárháza – Tartalmaz A-, C- és K-vitamint, valamint vasat és káliumot.
Ha szereted a pitypang jótékony hatásait, próbáld ki Pitypang Levél Mézben termékünket is, amely a növény leveléből készült, és szintén tele van értékes tápanyagokkal!
Élvezd a természet erejét méz formájában – rendeld meg most!
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
Összetevők: vegyes virágméz, pitypang gyökér.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország