Lionektár: Természetes ital alap mézből és esszenciális olajból.
Milyen olaj legyen benne?
Válassz a fajták közül!
Elérkezett az üdítők reformkora!
Az "OLIONECTAR drink" egy természetes ital alap mézből és esszenciális olajból.
Esszenciális olajjal
Természetes kivonat
Funkcionális ital
Hőkezelés nélküli nyers mézből
Jótékony prebiotikus baktériumok
Aminosavak, ásványianyagok, nyomelemek
Hozzáadott C-vitamin
Tartósítószert nem tartalmaz
Kizárólag mézzel édesítve
10x-20x szoros hígítási arány
Üdítő, tea, koktél, limonádé...
... shake alap, stb... hígítástól függően
Frissítse hétköznapjait a természetízeivel!
Felhasználási javaslat:

Vegyen 1 csapott evőkanál(20g) Olionectar-t, adjon hozzá 2-4 dl folyadékot és turmixolja 1 percen keresztül.

Vegyen 1 csapott evőkanál(20g) Olionectar-t, adjon hozzá 2-4 dl folyadékot és rázza üvegben vagy shakerben 1 percen keresztül.

Vegyen egy csapott evőkanál(20g) Olionectar-t, adjon hozzá 2-4 dl folyadékot. Áztassa 10 percig, majd keverje a kanállal 1 percig.
Frissítse hétköznapjait a természetízeivel!
2,2 liter - 4,4 liter funkcionális ital készíthető az üveg tartalmából.
10x szeres hígításnál intenzív telt gyümölcslé hatás.
20x szoros hígításnál természetes ízesített ásványvíz alternatíva.
Felhasználás: hígítástól függően lehet gyümölcslé, tea, limonádé, koktél, shake alap.
Elkészítési javaslat: turmixgépben, shakerben, botmixerrel 1 percig keverve. 10 percet folyadékban áztatva, pohárban kanállal 1 percet keverve.
Összetevők: nyers vegyes virágméz, választható esszenciális olaj, L-aszkorbinsav.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.