Termelői méhpempős méz.
A méhpempő többek közt a méhanya tápláléka. Ez a szuperösszetevő a nagy vitamintartalmának köszönhetően az emberi testet alkotó sejteket táplálja, anyagcseréjét javítja, ezért "ott segít, ahol baj van".
A benne lévő 10-HDA sav egy természetes antioxidáns és szteroid, amely kizárólag a méhpempőben fordul elő, egy nagyon hatékony vírus- és baktériumölő, ami képes rákos megbetegedésekkel küzdeni.
Fontosabb alkalmazások: kívánt teherbeesés elősegítése, immunrendszer erősítése, allergia csökkentése, hormon- és mirigyműködési zavarok enyhítése, szív és érrendszeri panaszok, gyomor- és bélbántalmak, idegrendszeri problémák, szklerózis multiplex, depresszió és nőgyógyászati problémák kezelése, fejlődésben elmaradt beteges gyermekek felerősítése, kisebb csomók, ciszták, kisebb daganatok gyógyítása, koleszterin csökkentése.
Komolyabb méhpempős kezelésre/kúrára ajánlott nem csak a méhpempős méz, hanem a méhpempő kapszulák fogyasztása, amelyet ide kattintva megtekinthet.
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
A méhpempőben található: vitaminok (B1, B2, B3, B4, B5, B6, C, D, E, H), ásványi anyagok és nyomelemek, enzimek, antibiotikumok, tiamin, riboflavin, piridoxin, niacin, pantoténsav, biotin, folsav, szterin, biopterin és neopterin.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.