Összetevők és jótékony hatásaik
-
Kókusz – Természetes energiaforrás, tele esszenciális zsírsavakkal, amelyek hosszantartó energiát biztosítanak.
-
Mandula – Gazdag E-vitaminban, magnéziumban és kalciumban, hozzájárul az egészséges csontokhoz és bőrhöz.
-
Vegyes virágméz – Természetes immunerősítő, antioxidánsokban és ásványi anyagokban gazdag.
Miért érdemes fogyasztani?
-
Természetes immunerősítő – Segíthet támogatni a szervezet védekezőképességét.
-
Egészséges energiaforrás – A természetes cukrok gyors energiát biztosítanak, míg az esszenciális zsírsavak hosszantartó telítettséget adnak.
-
Tápanyagokban gazdag – Az értékes ásványi anyagok és vitaminok hozzájárulhatnak az általános jó közérzethez.
-
Egészséges nassolnivaló – Ízletes alternatíva a feldolgozott édességek helyett.
Próbáld ki ezt is!
Ha valami igazán különleges ízélményre vágysz, fedezd fel a Torma mézben termékünket is! A csípős torma és az édes méz izgalmas párosa nemcsak az immunrendszert támogatja, hanem tökéletes kiegészítője lehet a húsvéti sonkának és füstölt húsoknak is.
Rendeld meg most, és élvezd a természetes egészséget minden kanál mézben!
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
Összetevők: vegyes virágméz, kókusz, mandula.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.