Miért válaszd a homoktövises mézet?
A homoktövis rendkívül gazdag C-vitaminban, ami segíti az immunrendszer erősítését, különösen a megfázásos időszakokban. Emellett antioxidánsokban bővelkedik, amelyek védik a sejteket az oxidatív stressztől, lassítva az öregedési folyamatokat. A mézben lévő homoktövis:
- Gyomorműködést javító hatású, segíthet gyomor- és nyombélfekély esetén.
- Fokozza a zsíranyagcserét, így diéták kiegészítője lehet.
- Erős gyulladáscsökkentő és regeneráló tulajdonságokkal bír.
Természetes vitaminforrásként támogatja a napi energiaszintet, és tökéletes alternatíva a mesterséges kiegészítők helyett. Egy teáskanál ebből a mézkülönlegességből nemcsak finom, de hozzájárulhat szervezeted egészségéhez is.
Próbáld ki a csipkebogyós méz különleges erejét is!
Ha szereted a természetes immunerősítő megoldásokat, ajánljuk figyelmedbe a Csipkebogyós mézet 230g, amely szintén gazdag vitaminokban és antioxidánsokban. A csipkebogyó egyedi íze tökéletes harmóniában van a termelői mézzel, hogy még többet tehess az egészségedért.
Rendeld meg most!
Kóstold meg a Homoktövises mézet, és fedezd fel az igazi természetes gyógyerőt! Add hozzá a kosaradhoz!
Ajánlott napi mennyiség 1-2 teáskanállal magában vagy 1-2 dl melegvízben elkeverve.
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Adagolás: legalább napi 1 teáskanálnyi termék fogyasztása javasolt.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.