Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Vélemények
Összetevők, javallatok
Részletek
A fahéj egy aromás fűszer, amelyet a fahéjfa (Cinnamomum) kérgeiből nyernek. Két fő típusa ismert: a Cassia fahéj és a Ceylon fahéj. A fahéj édes, meleg ízű, és széles körben használják a konyhában, különféle ételek, italok és sütemények ízesítésére.
A Cassia fahéj erőteljesebb és kesernyésebb ízű, míg a Ceylon fahéj enyhébb és édesebb. A fahéjnak hagyományosan számos egészségügyi előnyt tulajdonítanak, például gyulladáscsökkentő és vércukorszint-szabályozó hatásokat. Gyakran használják a hagyományos és alternatív gyógyászatban is.
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Válassz méretet
90g
Méretek
90g
Raktárkészlet
Raktáron
Termék státusza
Több méret
Vélemények
Nincsenek témák!
Összetevők, javallatok
Összetevők: fahéj
Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen
Származási Hely: Indonézia
Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen
Származási Hely: Indonézia