Termelői csokis vitamézes. Összetevők: vegyes virágméz, 100%-os pörkölt és őrölt kakaóbab, virágpor, propolisz, méhpempő.
100%-os pörkölt és őrölt kakaóbab: Ragaszkodunk a természetes alapanyagokhoz, ezért a kémiailag alkalizált kakaópor helyett a 100%-os pörkölt és őrölt kakaóbabbal érjük el a csokoládé kedvelt ízét, amelyet a termelői méz még különlegesebbé tesz.
A virágpor: 22 aminosavból 20 megtalálható benne, emellett 18 féle vitamint, 25 ásványi anyagot, sok nyomelemet, enzimet és zsírsavat tartalmaz.
A propolisz: Kb. 200 féle anyag keveréke, főbb komponensei: gyanták, balzsamok, viaszok, illóolajok, virágpor. Továbbá tartalmaz: vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, enzimeket, flavonoidokat, terpéneket, aminosavakat.
A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150 biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimeket és még számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz. A méhpempő a méhek "teje". Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a királynőt.
"Természetesen a természetből!"
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
A felnőttek számára készült termék dupla hatóanyagot tartalmaz
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Adagolás: legalább napi 1 teáskanálnyi termék fogyasztása javasolt.
1 éves kor alatti gyermekek nem fogyaszthatják.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.