Miért jó a Brazil Dió Mézben?
- Természetes immunerősítő – A méz természetes antibakteriális tulajdonságai és a brazil dió szeléntartalma hozzájárul az immunrendszer védelméhez
- Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag – A brazil dió kiváló forrása az E-vitaminnak, magnéziumnak és szelénnek, amelyek támogatják a sejtek egészségét
- Egészséges energiaforrás – A méz természetes cukortartalma gyors energiát biztosít, míg a brazil dió lassú felszívódású tápanyagai hosszabb ideig tartó teltségérzetet nyújtanak
- Antioxidáns hatású – A méz és a dió egyaránt tele van antioxidánsokkal, amelyek segítenek semlegesíteni a káros szabadgyököket
Összetevők jótékony hatásai
- Vegyes virágméz – Természetes vitaminokban és enzimekben gazdag, támogatja az immunrendszert és az emésztést
- Brazil dió – Kiváló szelénforrás, hozzájárul a sejtek védelméhez és a szervezet méregtelenítéséhez
Fedezd fel az egészséges édességek világát!
Ha szereted az egyedi és természetes finomságokat, próbáld ki az Egészmogyorós Mézcsoki különlegességet is, amelyben a ropogós törökmogyoró és az afrikai kakaóbab találkozik a méz édes harmóniájával!
Ne hagyd ki ezt a természetes élményt – rendeld meg most!
Összetevők: vegyes virágméz, brazil dió.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.