Miért jó a Bodzás Méz?
- Immunerősítő hatás: A vitaminokban gazdag bodza és méz együttes ereje segít a védekezőképesség fokozásában.
- Köhögés és torokfájás ellen: Csillapítja a légúti panaszokat, természetes nyugtatást nyújt a toroknak.
- Méregtelenítés: Támogatja a szervezet tisztulási folyamatait, szabályozza a vércukorszintet.
- Csontok és emésztés támogatása: Segíti a csontképzést és a kiegyensúlyozott emésztést.
Hogyan fogyaszd?
Használhatod teákhoz, süteményekhez, vagy akár reggelente egy kanállal is élvezheted természetes jótékony hatásait.
Próbáld ki a Kalcium, Magnézium, Banán, Virágpor Mézben terméket is!
A Kalcium, Magnézium, Banán, Virágpor Mézben egy másik nagyszerű választás, amely kifejezetten az ásványi anyagok pótlásában és az energia feltöltésében segít.
Fedezd fel a természet erejét!
Válaszd a Bodzás Mézet, és támogasd szervezetedet vitaminokkal és természetes immunerősítőkkel. Egészséged meghálálja!
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
A doktor úr saját termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a www.drsarkany.hu weboldalon.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Allergént tartalmazhat.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.